Hvad må du bruge billederne til:

Betalte billeder må frit benyttes til PRIVAT brug, dvs. i hjemmet, på private hjemmeside og andre online medier i privat øjemed (fx Facebook, debat-fora o.l.).

 

Hvad må du IKKE bruge billederne til (med mindre andet er aftalt):

Du må ikke:

  • Anvende billederne kommercielt
  • Videresælge billedet
  • Anvende billedet til artikler i magasiner (trykte som online) og lign.
  • Redigere i billedet. Dette inkluderer også Instagram-filtre og beskæring af billedet (dog er Facebook profil/coverbilleder undtaget da Facebook her går ind og redigerer i formatet).

Som udgangspunkt er disse ufravigelige, i særlige tilfælde kan der dog laves aftale om tilladelser, kontakt mig for at høre, om det gælder dine billeder. 

 

Hvad leverer jeg:

PiaLind Foto Stævner leverer både digitale billeder samt print af højeste kvalitet på aluminium, lærred og fotopapir.

Kreditering:

Ved alle billeder gælder, at jeg som fotograf skal krediteres ved offentliggørelse af billederne fx. på din hjemmeside eller Facebook – jeg sætter rigtig stor pris på, at dette sker. Enten ved brug af web-udgaven med logo eller ved at påføre tekst med kreditering til billedet.

 

Ophavsret:

Alle billeder på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke benyttes uden aftale med fotografen eller redigeres på nogen måde.

 

Forudbetaling:

Ingen billeder leveres før der er modtaget betaling. Betaling kan ske enten med bankoverførsel eller MobilePay.

 

Fortrydelsesret:

  • Print/albums: Du har fortrydelsesret på print indtil betalingen er modtaget, da det er her ordren printes. Efter igangsættelse af print er der ingen fortrydelsesret, idet produkterne er unikke for dig, og ikke vil kunne sælges videre til andre kunder.
  • Digitale billeder: Køb af digitale billeder kan fortrydes indtil det øjeblik, hvor de bliver sendt herfra.

 

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er dagspriser i danske kroner inkl. moms. Priserne reguleres typisk (men ikke udelukkende) 1 gang årligt (1/1).

Der tages forbehold for udsolgte varer (gælder primært for køb af rammer).

 

Privatlivspolitik:

Jeg indsamler de nødvendige oplysninger i forbindelse med din booking af en session hos PiaLind Foto (navn, adresse, e-mail og telefonnummer), disse informationer er bl.a. lovkrav til min faktura til dig. Disse anvendes alene i forbindelse med fakturering og levering af billeder. Du vil ikke modtage reklamer fra mig. Alle oplysninger gemmes lokalt, i mit digitale regnskabssystem samt i min backupløsning og kun hos leverandører inden for EU.

Jeg gemmer ligeledes dine billeder i minimum 5 år. Dette betyder at du til enhver tid, kan kontakte mig for at lave en ny bestilling. Har du givet tilladelse til, at jeg må fremvise nogle af dine billeder, fremvises disse bl.a. på Facebook, min hjemmeside og andre steder. Denne tilladelse kan du til enhver tid trække tilbage, hvorefter jeg vil slette alle mine offentliggørelser af dine billeder.

Ønsker du dine personlige data/billeder slettet, kontakter du mig blot, så fjernes alle data.